loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Porti deschise la Izvoare

Înapoi la ştiri

Időpont: május 25 (vasárnap) Helyszín: Ivói Izlandi Lovak Lovarda és Ivói Vadaspark Részvétel: ingyenes

A tavalyi nagy sikernek köszönhetően idén is megszervezzük az Izlandi Lovak Lovardával és az Ivói Vadasparkkal közösen május 25.-én az ivói nyílt napot. Reggel 10 órától nyílt kapukkal várjuk az érdeklődőket úgy a vadasparkban, mint a lovardában.
Mindig is kíváncsi volt, hogy miben is különbözik az Izlandi ló a hagyományos lófajtáktól? Vagy sosem hallott még róluk? Május 25.-én lovas bemutatóval, ló simogatóval és lovas leckékkel várunk minden érdeklődőt az Ivói Izlandi Lovak Lovardában. Az idei nyílt nap különlegessége az első sör tölt bemutató lesz, melynek a lényege, hogy a lovas egy kört kell megtegyen az ivói ovális pályán sörös korsóval a kezében, lóháton, úgy, hogy minnél rövidebb idő alatt teljesítve a távot, a lehető leg több sör maradjon a korsójában. A bemutató után a közönség is kipróbálhatja magát ebben az Izlandon közkedvelt sportban. Beer Tölt Video
Amennyiben inkább kirándulni lenne kedve látogasson el az Ivói vadasparkba, ahol őzek, szarvasok és muflonok világát csodálhatja meg érintetlen környezetükben. Idegenvezetőink két csoportban várják a látogatókat. A rendezvényen megkóstolhatja az egyedülálló Honor vadhús miccset is, mely szarvas és vaddisznó húsból készül.
Hozza el családját, barátait, ismerőseit, hogy együtt köszönthessük a nyarat a székely vadonban!
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Porti deschise la Izvoare

Időpont: május 25 (vasárnap) Helyszín: Ivói Izlandi Lovak Lovarda és Ivói Vadaspark Részvétel: ingyenesA tavalyi nagy sikernek köszönhetően idén is megszervezzük az Izlandi Lovak Lovardával és az Ivói Vadasparkkal közösen május 25.-én az ivói nyílt napot. Reggel 10 órától nyílt kapukkal várjuk az érdeklődőket úgy a vadasparkban, mint a lovardában. Mindig is kíváncsi volt, hogy miben is különbözik az Izlandi ló a hagyományos lófajtáktól? Vagy sosem hallott még róluk? Május 25.-én lovas bemutatóval, ló simogatóval és lovas leckékkel várunk minden érdeklődőt az Ivói Izlandi Lovak Lovardában. Az idei nyílt nap különlegessége az első sör tölt bemutató lesz, melynek a lényege, hogy a lovas egy kört kell megtegyen az ivói ovális pályán sörös korsóval a kezében, lóháton, úgy, hogy minnél rövidebb idő alatt teljesítve a távot, a lehető leg több sör maradjon a korsójában. A bemutató után a közönség is kipróbálhatja magát ebben az Izlandon közkedvelt sportban. Beer Tölt Video Amennyiben inkább kirándulni lenne kedve látogasson el az Ivói vadasparkba, ahol őzek, szarvasok és muflonok világát csodálhatja meg érintetlen környezetükben. Idegenvezetőink két csoportban várják a látogatókat. A rendezvényen megkóstolhatja az egyedülálló Honor vadhús miccset is, mely szarvas és vaddisznó húsból készül. Hozza el családját, barátait, ismerőseit, hogy együtt köszönthessük a nyarat a székely vadonban!