loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Ghid Turistic - Ţinutul Secuiesc

Înapoi la ştiri

Stimate antreprenor Se lucrează la editarea şi tipărirea primului ghid turistic în limba română al Ținutului Secuiesc. Ideea vine să întâmpine numărul crescut de vizitatori români ce vin să cunoască şi să aprecieze valorile Ținutului Secuiesc. Turiştii nu au deocamdată la îndemână nici o publicaţie ce concentrează pe destinaţii răspunsurile la întrebări de tip: de ce să optez pentru zona X, ce e de văzut? ce e de vizitat? ce rută să aleg? etc. Iniţiativa este coordonată de Pal Zoltan, direcGhidul va avea cca. 250-300 pagini, format B5, full color. Va defalca Ținutul Secuiesc pe 8 destinaţii, şi va oferi motive de şedere şi vizită pentru fiecare destinaţe pentru minim 3-4 zile.
Cartea nu are în spate nici un proiect, nici un consiliu judeţean, este total apolitic, şi se bazează pe interesul antreprenorial privat.
Dorim să edităm 5000 de exemplare, şi noi dorim să coordonăm şi distribuţia şi vânzările ghidului în România şi Republica Moldova.
Ghidul va scoate în evidenţă (defalcat pe destinaţii) programele organizate, ce pot fi optate de orice grup mic la număr (chiar şi familie), înlesnind astfel decizia vizitatorului încă în timpul consultării ghidului.
Cartea cumpărată de turist va avea gratuit şi o hartă la scara 1.125000, tot în limba română.

Motivul pentru care Vă contactăm este simplu: Vă oferim posibilitatea de a lua parte la această iniţiativă, contribuind la cheltuielile de editare şi distribuţie a cărţii. Există 3 modalităţi de a fi prezent cu serviciile DVS în carte:
1. în schimbul a 200 lei veţi fi listat in lista serviciilor turistice de la sfîrşitul capitolului ce ţine de destinaţia în care aveţi afacerea.
2. în schimbul a 3000 lei veti putea fi prezentat într-o jumătate de pagină, organic implantat în textul destinaţiei unde aveţi afacerea
3. în schimbul a 6000 lei veţi putea fi prezentat într-o pagină întreagă.

Când luaţi decizia să aveţi în vedere că ghidul şi harta vor fi tipărite în 5000 de exemplare, distribuite în 2 ţări.

Menţionăm că aceste posibilităţi sunt oferite doar antreprenorilor tematic legaţi de turism (cazări, restaurante, operatori de transport şi touring, consilii locale, asociaţii de turism şi promovare, îmbuteliatori de ape minerale).
Cei ce optează pentru variantele 2 sau 3, vor fi prezentate şi pe hartă.

O dată decizia luată, Vă rugăm să ne daţi de ştire până cel târziu pe 25 mai 2014 la adresa de email SLOWTTRANSYLVANIA@GMAIL.COM, pentru a putea organiza întâlnirea personală.

Ghidul şi harta vor ieşi din tipar în cursul lunii iulie 2014. Pentru revânzătorii ghidului vom putea oferi 10% comision.

Aşteptăm răspunsul la această ofertă cât mai curând, dar nu dincolo de 30 aprilie 2014.

Dacă mai doriţi clarificări, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0745627914.

cu respect pentru actorii turismului din Ținutul Secuiesc, şi cu convingerea că vom scoate ceva valoros în slujba turismului organizat de destinaţie,

Pal Zoltan
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Ghid Turistic - Ţinutul Secuiesc

Stimate antreprenor Se lucrează la editarea şi tipărirea primului ghid turistic în limba română al Ținutului Secuiesc. Ideea vine să întâmpine numărul crescut de vizitatori români ce vin să cunoască şi să aprecieze valorile Ținutului Secuiesc. Turiştii nu au deocamdată la îndemână nici o publicaţie ce concentrează pe destinaţii răspunsurile la întrebări de tip: de ce să optez pentru zona X, ce e de văzut? ce e de vizitat? ce rută să aleg? etc. Iniţiativa este coordonată de Pal Zoltan, direc Ghidul va avea cca. 250-300 pagini, format B5, full color. Va defalca Ținutul Secuiesc pe 8 destinaţii, şi va oferi motive de şedere şi vizită pentru fiecare destinaţe pentru minim 3-4 zile. Cartea nu are în spate nici un proiect, nici un consiliu judeţean, este total apolitic, şi se bazează pe interesul antreprenorial privat. Dorim să edităm 5000 de exemplare, şi noi dorim să coordonăm şi distribuţia şi vânzările ghidului în România şi Republica Moldova. Ghidul va scoate în evidenţă (defalcat pe destinaţii) programele organizate, ce pot fi optate de orice grup mic la număr (chiar şi familie), înlesnind astfel decizia vizitatorului încă în timpul consultării ghidului. Cartea cumpărată de turist va avea gratuit şi o hartă la scara 1.125000, tot în limba română. Motivul pentru care Vă contactăm este simplu: Vă oferim posibilitatea de a lua parte la această iniţiativă, contribuind la cheltuielile de editare şi distribuţie a cărţii. Există 3 modalităţi de a fi prezent cu serviciile DVS în carte: 1. în schimbul a 200 lei veţi fi listat in lista serviciilor turistice de la sfîrşitul capitolului ce ţine de destinaţia în care aveţi afacerea. 2. în schimbul a 3000 lei veti putea fi prezentat într-o jumătate de pagină, organic implantat în textul destinaţiei unde aveţi afacerea 3. în schimbul a 6000 lei veţi putea fi prezentat într-o pagină întreagă. Când luaţi decizia să aveţi în vedere că ghidul şi harta vor fi tipărite în 5000 de exemplare, distribuite în 2 ţări. Menţionăm că aceste posibilităţi sunt oferite doar antreprenorilor tematic legaţi de turism (cazări, restaurante, operatori de transport şi touring, consilii locale, asociaţii de turism şi promovare, îmbuteliatori de ape minerale). Cei ce optează pentru variantele 2 sau 3, vor fi prezentate şi pe hartă. O dată decizia luată, Vă rugăm să ne daţi de ştire până cel târziu pe 25 mai 2014 la adresa de email SLOWTTRANSYLVANIA@GMAIL.COM, pentru a putea organiza întâlnirea personală. Ghidul şi harta vor ieşi din tipar în cursul lunii iulie 2014. Pentru revânzătorii ghidului vom putea oferi 10% comision. Aşteptăm răspunsul la această ofertă cât mai curând, dar nu dincolo de 30 aprilie 2014. Dacă mai doriţi clarificări, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0745627914. cu respect pentru actorii turismului din Ținutul Secuiesc, şi cu convingerea că vom scoate ceva valoros în slujba turismului organizat de destinaţie, Pal Zoltan