loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Asociatia Turistica Sovidek-Hegyalja la Târgul de Turism Romexpo

Înapoi la ştiri
Mai multe organizaţii din domeniul turismului din judeţele Covasna şi Harghita au promovat împreună ofertele turistice din regiune, în cadrul Târgului de Turism organizat între 12 şi 15 noiembrie în Bucureşti, la centrul expoziţional Romexpo. Majoritatea celor care au vizitat standul s-au arătat interesaţi de ofertele de tratament, posibilităţile de schi, ofertele turistice pentru sărbătorile de iarnă, precum şi posibilităţile de cazare la castelele şi conacele din zonă.

Printre cei care au promovat ofertele turistice din zonă se numără organizaţii precum Secţia Pensiuni din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Covasna, Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna, Centrul de Wellness Praid sau Asociaţia Intercomunitară Harghita.

Experienţele acumulate la ediţiile din acest an ale târgului de turism arată că turiştii români preferă să petreacă atât Paştele, cât şi Crăciunul şi Revelionul departe de casele lor, potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean (CJ) Covasna. Majoritatea vizitatorilor standului Secuimii au fost interesaţi de aceste oferte şi pachete turistice, de posibilităţile de practicare a sporturilor de iarnă, în special a schiului şi au vrut să afle mai multe despre tradiţia sacrificării porcului. La ediţia de toamnă a târgului de turism au fost prezenţi peste 230 de expozanţi.

„Operatorii specializaţi în călătorii interne au contactat reprezentanţii noştri în vederea stabilirii unei cooperări în domeniu şi promovarea reciprocă a ofertelor turistice. În viitorul apropiat, se vor depune eforturi pentru includerea mai multor programe turistice din zona noastră”, se mai arată în comunicatul CJ Covasna.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Asociatia Turistica Sovidek-Hegyalja la Târgul de Turism Romexpo

Mai multe organizaţii din domeniul turismului din judeţele Covasna şi Harghita au promovat împreună ofertele turistice din regiune, în cadrul Târgului de Turism organizat între 12 şi 15 noiembrie în Bucureşti, la centrul expoziţional Romexpo. Majoritatea celor care au vizitat standul s-au arătat interesaţi de ofertele de tratament, posibilităţile de schi, ofertele turistice pentru sărbătorile de iarnă, precum şi posibilităţile de cazare la castelele şi conacele din zonă. Printre cei care au promovat ofertele turistice din zonă se numără organizaţii precum Secţia Pensiuni din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Covasna, Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna, Centrul de Wellness Praid sau Asociaţia Intercomunitară Harghita. Experienţele acumulate la ediţiile din acest an ale târgului de turism arată că turiştii români preferă să petreacă atât Paştele, cât şi Crăciunul şi Revelionul departe de casele lor, potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean (CJ) Covasna. Majoritatea vizitatorilor standului Secuimii au fost interesaţi de aceste oferte şi pachete turistice, de posibilităţile de practicare a sporturilor de iarnă, în special a schiului şi au vrut să afle mai multe despre tradiţia sacrificării porcului. La ediţia de toamnă a târgului de turism au fost prezenţi peste 230 de expozanţi. „Operatorii specializaţi în călătorii interne au contactat reprezentanţii noştri în vederea stabilirii unei cooperări în domeniu şi promovarea reciprocă a ofertelor turistice. În viitorul apropiat, se vor depune eforturi pentru includerea mai multor programe turistice din zona noastră”, se mai arată în comunicatul CJ Covasna.