loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Analize şi sinteze

Înapoi la ştiri
În urma analizelor, sondajelor de opinie, voturilor on-line, Consiliul Judeţean Harghita este preocupat să afle punctul de vedere al locuitorilor judeţului şi în ceea ce priveşte aspectele legate de turism, având în vedere faptul că acesta reprezintă unul dintre pilonii Programului de Dezvoltare Economică, adoptat în anul 2012.

În perioada 16 octombrie-16 decembrie 2013 pe site-ul Consiliului Judeţean Harghita, pe paginile de web ale instituţiei, respectiv pe paginile de Facebook a existat posibilitatea de a vota în legătură cu modalităţile de stimulare ale turismului în regiunea noastră, primindu-se 80 de răspunsuri. În ceea ce priveşte numărul, precizăm faptul că rezultatele nu sunt reprezentative. 40% din respondenţi sunt de părere că este nevoie de toate modalităţile enumerate, deci este nevoie atât de organizarea de programe de promovare turistică, îmbunătăţirea condiţiilor de cazare şi a serviciilor turistice, cât şi de creşterea competenţelor personalului din turism, înfiinţarea organizaţiilor judeţene de turism şi sunt esenţiale una-două investiţii majore în acest domeniu.

Majoritatea respondenţilor consideră că nu există niciun fel de instrument special a cărui utilizare poate duce la revitalizarea turismului. Mai degrabă consideră că utilizarea în comun a mai multor instrumente poate conduce la realizări în acest domeniu. În lumina rezultatelor obţinute în urma exprimării voturilor, trebuie acordată o atenţie specială investiţiilor turistice de mai mare amploare.lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Analize şi sinteze

În urma analizelor, sondajelor de opinie, voturilor on-line, Consiliul Judeţean Harghita este preocupat să afle punctul de vedere al locuitorilor judeţului şi în ceea ce priveşte aspectele legate de turism, având în vedere faptul că acesta reprezintă unul dintre pilonii Programului de Dezvoltare Economică, adoptat în anul 2012. În perioada 16 octombrie-16 decembrie 2013 pe site-ul Consiliului Judeţean Harghita, pe paginile de web ale instituţiei, respectiv pe paginile de Facebook a existat posibilitatea de a vota în legătură cu modalităţile de stimulare ale turismului în regiunea noastră, primindu-se 80 de răspunsuri. În ceea ce priveşte numărul, precizăm faptul că rezultatele nu sunt reprezentative. 40% din respondenţi sunt de părere că este nevoie de toate modalităţile enumerate, deci este nevoie atât de organizarea de programe de promovare turistică, îmbunătăţirea condiţiilor de cazare şi a serviciilor turistice, cât şi de creşterea competenţelor personalului din turism, înfiinţarea organizaţiilor judeţene de turism şi sunt esenţiale una-două investiţii majore în acest domeniu. Majoritatea respondenţilor consideră că nu există niciun fel de instrument special a cărui utilizare poate duce la revitalizarea turismului. Mai degrabă consideră că utilizarea în comun a mai multor instrumente poate conduce la realizări în acest domeniu. În lumina rezultatelor obţinute în urma exprimării voturilor, trebuie acordată o atenţie specială investiţiilor turistice de mai mare amploare.