loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
 
Locaţii de conferinţe
TUȘNAD

Bine de ştiut

Complexul de conferinţe Ciucaş, prin cele 5 săli cu o capacitate totală de 300 persoane, asigură toate condiţiile organizării evenimentelor de acest gen, în timpul pauzelor, participanţii se pot odihni şi schimba impresii în cadrul lobby-ului aflat în incinta complexului de conferinţe.

Complexul de conferinţe O3zone vă pune la dispoziţie 3 săli de dimensiuni diferite cu capacităţi de până la 200 de persoane. Pe lângă cele 3 săli există diferite spaţii ce pot fi adaptate pentru o serie de activitaţi legate de conferinţe, seminarii sau teambuilding-uri.

Pentru informaţii suplimentare, cereri de oferte corporate sau rezervări sunaţi 0749 066 008

 

Centrele de conferinţe din Băile Tuşnad sunt adaptate conform standardelor internaţionale şi concepute pentru a satisface o gamă largă de cerinţe pentru orice eveniment de succes. Indiferent de tipul evenimentului (conferinţe, seminarii, congrese, simpozioane, mese rotunde, vernisaje, spectacole, traininguri, prezentări de modă, de produse sau servicii) suntem pregătiţi atât cu logistica cât şi cu personalul calificat pentru o desfăşurare perfectă a acestora.

Centrele de conferinţe sunt dotate cu aparatură specializată, iar anumitele cerinţe speciale se realizează prin intermediul partenerilor noştrii.

Centre de conferinţe şi evenimente în Băile Tuşnad

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Locaţii de conferinţe în Băile Tuşnad

Centrele de conferinţe din Băile Tuşnad sunt adaptate conform standardelor internaţionale şi concepute pentru a satisface o gamă largă de cerinţe pentru orice eveniment de succes. Indiferent de tipul evenimentului (conferinţe, seminarii, congrese, simpozioane, mese rotunde, vernisaje, spectacole, traininguri, prezentări de modă, de produse sau servicii) suntem pregătiţi atât cu logistica cât şi cu personalul calificat pentru o desfăşurare perfectă a acestora. Centrele de conferinţe sunt dotate cu aparatură specializată, iar anumitele cerinţe speciale se realizează prin intermediul partenerilor noştrii.