loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
  • upresentation
  • ucomments
Activitate recreativărecomandat pentru
  • persoane active
  • iubitori de natură
Activitate recreativăcondiţii meteo
  • vreme însorită
Activitate recreativămijloace de transport
Activitate recreativălimbi vorbite
  • Romana
  • Magyar
  • English

Tură Schi Crosscountry

TUȘNAD

-

+40 (0)749 066 008

Nr. identificare: 259

luni de operare
disponibilitate
zona Transilvania, Ţinutul Secuiesc, ,
plecare plecare la cerere
ora plecării 0:00
locul plecării -
min. persoane 1
max. persoane 31
nivel dificultate uşor
durata 1 zi

Descriere

Schiul de tură este considerată regina sporturilor de iarnă. Cine nu ne crede poate să verifice. Dacă nu îţi place să cobori pe pârtie, dar îţi place să descoperi peisaje unice, să respiri aerul curat de iarnă şi să stai pe schiuri, atunci acest program este ideal pentru tine. Poţi să exersezi acest sport în ritmul în care te simţi mai confortabil şi este recomandat indiferent de condiţia fizică a doritorilor de aventură. O importantă caracteristică a acestui sport este că cei care le practică dezvoltă o mişcare corporală prin care oasele şi articulaţiile sunt solicitate doar la minim. Activitatea se desfăşoară de regulă pe trasee montane. În consecinţă şi efortul fizic variază în funcţie de specificul traseului: se poate observa o creştere a pulsului la urcare urmând ca la coborâre încet-încet să revină la normal.

Considerăm că şi persoanele cu dizabilităţi trebuie să aibă posibiltatea de a încerca sporturile promovate de noi şi programele pe care le organizăm. Preţul de închiriere a echipamentelor speciale este de 99 de lei / zi. Baza noastre dispune de mai multe tipuri de echipamente special create pentru persoane cu dizabilităţi.

Există posibilitatea de a folosi căşti dotate cu cele mai performante camere GoPro care vor înregistra toate aventurile voastre atât în poze cât şi în filme. Camerele noastre au unghi vizual de 170 de grade, au rezoluţie foarte bună şi toate accesoriile necesare pentru înregistrarea aventurilor indiferent de program.

Ce este inclus

activităţi incluse
  • activităţi de schi
servicii incluse
  • echipament
servicii excluse
servicii opţionale

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Moneda Plecare Disponibilitate
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Activităţi recreaţionale, programe în Băile Tuşnad şi împrejurimi

Lasă grijile cotidiene deoparte şi încearcă activităţile recreative din Băile Tuşnad şi împrejurimi.