loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
Răsfăţare culinară
TUȘNAD

Bine de ştiut

Preparatele culinare tradiţionale pot fi servite atât în restaurantele recomandate din zonă, cât şi la producătorii locali sau în natură în cadrul unor activităţi recreative de degustare produse.

Pentru idei de răsfăţ culinar nu ezitaţi să sunaţi la 0749 066 008

 

Pe lângă tratamentele cu ape minerale şi plimbările în aer liber, turiştii sunt aşteptaţi aici şi cu preparate culinare delicioase, cele mai căutate fiind cele din bucătăria secuiească şi ungurească tradiţională.

În restaurantele din Băile Tuşnad cel mai mult se cer gulaşul unguresc şi papricaşul.  Glazura caramelizată şi mirosul Cozonacului Secuiesc  atrage ca un magnet şi garantat o să vă încănte încă de la prima înghiţitură.

Restaurante recomandate

Vă prezentăm o listă cu căteva restaurante unde puteţi încerca bucătăria secuiească tradiţională

Cofetării recomandate

Nu rataţi să gustaţi adevăratul cozonac secuiesc "Kurtoskalacs" şi produsele de patiserie specifice zonei

Idei de răsfăţ culinar

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Idei de răsfăţare culinară în Băile Tuşnad şi împrejurimi

Pe lângă tratamentele cu ape minerale şi plimbările în aer liber, turiştii sunt aşteptaţi aici şi cu preparate culinare delicioase, cele mai căutate fiind cele din bucătăria secuiească şi ungurească tradiţională. În restaurantele din Băile Tuşnad cel mai mult se cer gulaşul unguresc şi papricaşul.  Glazura caramelizată şi mirosul Cozonacului Secuiesc  atrage ca un magnet şi garantat o să vă încănte încă de la prima înghiţitură.