loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
 
Centre Wellness & Spa
TUȘNAD

Bine de ştiut

Oaspeţii cazaţi în Băile Tuşnad şi nu numai pot avea o experienţă relaxantă şi revigorantă în Centrele Wellness & Spa din Băile Tuşnad.

- Baia Termală şi Centrul Wellness se întinde pe o suprafaţă de 2044 mp acoperită şi 200 mp deschis, având o capacitate de 200 de persoane.

- Ciucaş Wellness & Spa are o piscină semi-olimpică dotată cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adâncimea de 0, 5 metri şi un bazin de hidrokinetoterapie. Deasemenea în incinta complexului se află şi baza de tratament, dotată cu o sală de gimnastică (pentru fitness), saună, masaj, jacuzzi, băi galvanice, electroterapie, salină, băi carbo-gazoase, împachetări, aplicaţii cu parafină, măşti faciale şi un cabinet medical de specialitate.

- O3zone Wellness & Spa mica bijuterie a complexului O3zone dispune de
o piscină cu apă încălzită, cu o instalaţie de înot contra curentului, un jacuzzi profesional care creează o atmosferă intimă şi relaxantă, o saună umedă şi o saună uscată alături de duşuri emoţionale, o zonă de hidroterapie, etc.

Pentru oferte personalizate de pachete wellness & spa puteţi apela cu încredere la nr. 0740 911 119

 

Relaxaţi-vă, revitalizaţi-vă şi bucuraţi-vă de efectele terapeutice la Centrele Wellness & Spa din staţiunea balneoclimaterică Băile Tuşnad. Aceste centre sunt ideale pentru petrecerea timpului liber, indiferent de sezon şi de vârstă.

Băile Tuşnad este o destinaţie balneară fascinantă şi recomandată pentru o vacanţă de neuitat atât pentru trup cât şi pentru suflet. Majoritatea hotelurilor de aici au un centru spa unde puteţi simţi pe deplin relaxarea şi puteţi afla lucruri interesante despre cum să fiţi mai sănătoşi şi să vă imbunătăţiţi starea fizică şi mentală.

Izvoarele fac minuni în afecţiunile cardiovasculare, digestive sau cele ale sistemului nervos, iar băile cu dioxid de carbon sau băile de plante, împachetările cu parafină, masajul terapeutic sau magnetoterapia sunt doar câteva din tratamentele pe care le puteţi face la Băile Tuşnad.

Băile cu dioxid de carbon sau băile de plante, împachetările cu parafină, masajul terapeutic sau magnetoterapia sunt doar câteva din tratamentele pe care le puteţi face la Tuşnad. Iar izvoarele fac minuni în afecţiunile cardiovasculare, digestive sau cele ale sistemului nervos. - See more at: https://www.realitatea.net/tratament-odihna-liniste-si-peisaje-in-statiunea-balneara-baile-tusnad_535552.html#sthash.KEBvtuhK.dpuf
Băile cu dioxid de carbon sau băile de plante, împachetările cu parafină, masajul terapeutic sau magnetoterapia sunt doar câteva din tratamentele pe care le puteţi face la Tuşnad. Iar izvoarele fac minuni în afecţiunile cardiovasculare, digestive sau cele ale sistemului nervos. - See more at: https://www.realitatea.net/tratament-odihna-liniste-si-peisaje-in-statiunea-balneara-baile-tusnad_535552.html#sthash.KEBvtuhK.dpuf

Aici sunt concentrate majoritatea Centrelor Wellness din Ținutul Vulcanilor, care au servicii de calitate şi dispun de o gamă largă de tratamente pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi bine.

Tratamentele terapeutice din Băile Tuşnad sunt personalizate în funcţie de necesităţile fiecăruia dintre noi, utilizând o paletă largă de metode şi tehnici, de la masaj, aromoterapie, cromoterapie, ierburi şi uleiuri naturale, până la tratamente cu pietre preţioase sau cristale.

Detalii despre Centrele Wellness & Spa din Băile Tuşnad, tarifele de intrare puteţi consulta mai joi. Pentru oferte de cazare libere şi consiliere personală sunaţi la 0740 911 119

 

Centre Wellness & Spa în Băile Tuşnad

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Centre Wellness & Spa în Băile Tuşnad

Relaxaţi-vă, revitalizaţi-vă şi bucuraţi-vă de efectele terapeutice la Centrele Wellness & Spa din staţiunea balneoclimaterică Băile Tuşnad. Aceste centre sunt ideale pentru petrecerea timpului liber, indiferent de sezon şi de vârstă.Băile Tuşnad este o destinaţie balneară fascinantă şi recomandată pentru o vacanţă de neuitat atât pentru trup cât şi pentru suflet. Majoritatea hotelurilor de aici au un centru spa unde puteţi simţi pe deplin relaxarea şi puteţi afla lucruri interesante despre cum să fiţi mai sănătoşi şi să vă imbunătăţiţi starea fizică şi mentală.Izvoarele fac minuni în afecţiunile cardiovasculare, digestive sau cele ale sistemului nervos, iar băile cu dioxid de carbon sau băile de plante, împachetările cu parafină, masajul terapeutic sau magnetoterapia sunt doar câteva din tratamentele pe care le puteţi face la Băile Tuşnad. Băile cu dioxid de carbon sau băile de plante, împachetările cu parafină, masajul terapeutic sau magnetoterapia sunt doar câteva din tratamentele pe care le puteţi face la Tuşnad. Iar izvoarele fac minuni în afecţiunile cardiovasculare, digestive sau cele ale sistemului nervos. - See more at: https://www.realitatea.net/tratament-odihna-liniste-si-peisaje-in-statiunea-balneara-baile-tusnad_535552.html#sthash.KEBvtuhK.dpuf Băile cu dioxid de carbon sau băile de plante, împachetările cu parafină, masajul terapeutic sau magnetoterapia sunt doar câteva din tratamentele pe care le puteţi face la Tuşnad. Iar izvoarele fac minuni în afecţiunile cardiovasculare, digestive sau cele ale sistemului nervos. - See more at: https://www.realitatea.net/tratament-odihna-liniste-si-peisaje-in-statiunea-balneara-baile-tusnad_535552.html#sthash.KEBvtuhK.dpuf Aici sunt concentrate majoritatea Centrelor Wellness din Ținutul Vulcanilor, care au servicii de calitate şi dispun de o gamă largă de tratamente pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi bine. Tratamentele terapeutice din Băile Tuşnad sunt personalizate în funcţie de necesităţile fiecăruia dintre noi, utilizând o paletă largă de metode şi tehnici, de la masaj, aromoterapie, cromoterapie, ierburi şi uleiuri naturale, până la tratamente cu pietre preţioase sau cristale.Detalii despre Centrele Wellness & Spa din Băile Tuşnad, tarifele de intrare puteţi consulta mai joi. Pentru oferte de cazare libere şi consiliere personală sunaţi la 0740 911 119